Bands


Dead-flag

Wij zijn Dead-Flag. Een band on fire gerezen uit de as van Checkered-Flag! Onze muziekstijl valt onder het genre snoeihard & snel, duister met een dodelijk (lees Dead) randje balancerend op de rand van waanzin, waarin soms ook iets herkenbaars uit op te maken valt..zij het heel kort!

Dead-Flag bestaat uit: Cees Smith (schreeuwlelijk), Leo van der Aa (lage tonen plukkert), Lennard v/d Poel (minder lage tonen plukkert) en Floris Termorshuizen (houthakkert). Be like us , be Dead-Flag. Parental Advisory

Explicit Lyrics.


FAN-aTTIC!

Fan-Attic! is een poprock-coverband die je tijdens een optreden meeneemt op een muzikale tijdreis, waarbij muziek van nu en 'gouwe ouwe' met een hoog meezing- en meeswinggehalte elkaar in rap tempo afwisselen. Na een avond Fan-Attic! ben je weer volledig op de hoogte van de hits van nu en de afgelopen 50 jaar.


FishBANK

FISHBANK speelt rock-covers! Denk aan Queens Of The Stone Age, Triggerfinger, The Black Keys, Foo Fighters, Kings Of Leon, etc. Iets steviger en daardoor anders dan andere coverbandjes, maar zeker bekend bij de liefhebbers! FISHBANK wisselt stevige rocknummers af met de wat rustigere. Bekende artiesten met de wat minder bekende. De constante factor: het plezier en de overgave waarmee ze gebracht worden!


Kees van Bemmel

BIO Kees van Bemmel


klipdrift

Er gaan verhalen dat toen KlipDrift werd geboren de grote gitaargoden in de hemel in opstand kwamen tegen de radio programmering van Petrus. Aangezien KlipDrift daar nog geen zendtijd had gekregen! Vanaf het glorieuze moment dat zij daar te beluisteren waren, besloten veel muziekhelden van ons allen het aardse voor het eeuwige te verruilen vanwege het feit dat KlipDrift de Nederlandse commerciële stations pas zullen bereiken als het in Hel gaat sneeuwen! De eigenzinnige combo van rock, metal, new(old)wave en nog veel meer, maakt KlipDrift een achtbaan van diversiteit en stijl! KlipDrift zijn: Remy Suring (6 snaren), Chris Smith (6 snaren), Nico bot (5 snaren soms 4), Cees Smith (stembanden) en Wouter Paap (2 stokken).


Mr. man

Foute gitaarriffs, vette rockposes, briljante rockcovers en dito eigen werk. Mr. Man, het beste van alles wat je altijd al wilde horen.

 

 

 

 

 

 

 


Sugar Rush

Sugar Rush is een jonge, frisse, eigenzinnige rockband! Hou ze in de gaten!


The Red

The Red is ontstaan door de chemie van vrienden, die met hun muzikale keuze van pak 'm beet de jaren '90 tot nu, een geweldige rockin' gig neerzetten. Zien is beleven!


Tearing Noise

BIO Tearing Noise